Rólunk

Már elképzelni sem tudom, hogy mióta gyűjtöm a számomra érdekes növényeket. Volt több hullámvölgy és sikeres csúcs, de eljutottam oda, hogy ha újabbakat akarok, akkor nem elég egy-egy növényből 4-6 cserépnyi, ráadásul egyre nagyobbak a cserepek, most meg már helyem is alig van.

Így jutottam el oda, hogy a kertben gyümölcsfákat nevelek és paradicsomokat keresztezek, nem tartok, ültetek 25-30 féle zöldséget, csak a jól beváltakat. Az udvaron dísznek néhány leander, hibiszkusz, golgota, de, hogy télen át is tudjam teleltetni, így a kisebb helyigényű és változatos virágú dögvirágok mellett döntöttem, ezekből akár 75-100 különbözőt is át tudnék telelteni a jelenlegi citromfám helyén. A citromfa azért marad!

.

Néha azért adom el ezeket a növényeket, hogy újabbakat tudjak venni és még kevesebb helyem legyen. UI: külföldről beszrezni ezeket a növényeket 4-5 akár 15-19 euróért lehet, darabját, gyökér nélkül, plusz posta költség.

Párom szereti a növényeket, de én rajongok is értük!

Ha van olyan növényed, ami a témába vág, nekem nincs és cserélnél is, akkor jelentkezz bátran!

 

Kakasmandikó, Pagoda.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

IS.

dögcsillag, bagolyszem virág, dögvirág,

 

Fontos!

Gazosként ha van legalább 250 hozzászólásod, akkor 10 % kedvezményt kapsz! Ezt a tényt ha ki akarod használni, akkor jelezd előre!

Sajna a postaköltségre ez nem vonatkozik.

Is.

Üres terület.